Top menu

Om os

KickAssPhone.dk er en dansk webshop der har valgt at fokusere på kvalitets mærker indenfor mobil & tablet tilbehør.

Om du skal bruge covers, tasker, etui, opladere, holdere, sync & charge kabler, bilholdere, headsets, høretelefoner eller meget andet udstyr til din mobiltelefon eller tablet, så finder du det hos os.

Vi sælger kun etablerede og velkendte producenters vare i vores webshop, der overholder internationale standarter og certificeringer.
Hos os finder du ingen billige Kina bras vare der holder kort tid, før det falder fra hinanden og med risiko for at kortslutte dit udstyr eller gå i brand eller har et ulovlig indhold af hormonforstyrrende kemikaliere, som disse “no name” Kina vare er notorisk kendte for.

At vare bliver produceret i Kina er der intet i vejen med. Nærmest alt mobil & tablet udstyr bliver produceret i Kina. Men når du køber etablerede producenters vare, så har du garantien for produkterne har overholdt en streng kvalitets kontrol og overholder sikkerheds certificeringerne, som producenterne stiller af krav til deres fabrikker. I det ligger forskellen mellem når en vare bliver produceret at et etableret velkendt virksomhed eller hos et kinesisk “no name” sweatshop fabrik der ikke overholder basale kvalitets krav.

Vores tilbehør til mobiltelefoner og tablets er udviklet af velkendte producenter og hvor der har været et udviklingshold af ingeniører/designer der står bag produktet. Hvad enten du køber vare fra Incipio, Griffin eller andre af de veletablerede producenters vare vi tilbyder har du en garanti for et KickAss produkt.

Gå ind og udforsk vores webshop for at se vores store udvalg af kvalitets produkter.

KickAssPhone.dk er en dansk virksomhed, med dansk personale og alle vores vare er lagerførende i vores eget lager.

Vores Kundeservice står til deres rådighed på både Email og på vores Facebook side.

Velkommen til KickAssPhone.dk