Top menu

Konkurrence

KONKURRENCE

KickAssPhone holder denne uge en ny KICKASS konkurrence få Facebook.

www.facebook.com/kickassphone

Vinderen af konkurrencen kan vinde et KICKASS cool COOKOO smartur til en værdi af 949 DKK, der virker sammen med både iPhone og Android telefoner og tablets.
Det smarte COOKOO ur kan tilpasses på mange tænkelige måder til netop at passe dine ønsker og behov i den travle hverdag.

For at deltage og kunne vinde dette ur, skal du blot besvare Facebook  indlægget’s kommentar tråd hvilket år den første iPhone udkom:

A. 2005
B. 2007
C. 2009

Vinderen kan vælge om han/hun vil have uret leveret i Sort eller Pink farve.

Læs nærmere om COOKOO uret på vores webshop www.kickassphone.dk ved blot at trykke på dette link:
http://kickassphone.dk/shop/cookoo-smartwatch-2/

Konkurrencen gælder fra: Søndag d. 24.08.14 til og med Søndag d.31.08.14. Vinderen bliver offentliggjort dagen (Mandag 01. September).

Se nærmere om konkurrencen og betingelserne på:
www.facebook.com/kickassphone

COOKOO

 

COOKOO
Din smartphone kan ikke altid være ved hånden – men COOKOO uret er!
Har du nogensinde mistet et opkald, fordi du ikke kunne høre din telefon? Eller fundet dig selv konstant kontrollerende for en ny sms, e-mail eller Facebook-besked? COOKOO uret vil lade dig vide, hvad der sker på din telefon i realtid – også selvom du ikke har din mobil lige ved hånden.

Være i kontrol af underretninger:
Sammen med den nyeste COOKOO Life App ™ er COOKOO uret designet til at forenkle dit liv. Derfor har COOKOO Uret et smukt designet analog ur med let læselige ikoner for at få vist de oplysninger, du har brug hvor som helst, når som helst.

Det smarte, brugervenlige interface vil nemt holde dig tilsluttet og hjælpe med at administrere telefonen, dine apps og sociale netværk.

COOKOO uret kan tilpasses på mange tænkelige måder til netop at passe dine ønsker og behov i den travle hver dag

Med COOKOO Life App, kan du modtager meddelelser om

Indgående opkald
Ubesvarede opkald
Facebook-beskeder og indlæg
Twitter omtale
Kalenderpåmindelser
SMS
Email notifikation
Enheden er uden for rækkevidde
Lavt batteri på iPhone eller iPad
Ved et tryk på knappen, kan du fjernstyre din iPhone, iPad eller Android mobil

 • Fjernbetjening af foto: Perfekt til at tage gruppebilleder!
 • Én knap Music Kontrol: Tryk COMMAND knappen for at afspille eller holde pause i musikken på din smartphone eller tablet, eller hold knappen for at springe til næste sang
 • Find din telefon: Hvis du ved din telefon er omkring dig, men du kan bare ikke finde den, skal du blot trykke på en knap for at udløse en alarm og finde den.
 • Mulighederne for COOKOO uret vokser, som der løbende bliver udviklet nye funktioner til uret gennem dets software opdateringer
 • Ekstra lang batterilevetid og ingen opladning!
 • Typiske smarte-ure kræver ugentlige eller endda dagligt genopladninger. COOkOO uret skal ikke genoplades og bruger et standard CR2032 knap-celle batteri, der er nemt at udskifte selv og uden special værktøj
 • Er du også træt af et drænet mobiltelefon batteri?
  COOKOO uret minder dig om, når telefonens batteri er at blive lavt, så du kan komme til en oplader, inden telefonen går død.
 • Kan ikke huske, hvor du efterlod din telefon?
  Et enkelt tryk på en knap på COOKOO uret og en alarm vil lyde på telefonen, så du kan finde det hurtigt.
 • Hvad hvis jeg ikke ønsker at blive afbrudt eller forstyrret?
  Med COOKOO uret vil du aldrig blive afbrudt i et vigtigt møde. Bare tryk på “MODE”-knappen for at slå de hørbare alarmer fra på din mobiltelefon, eller at slå vibrationerne til eller fra. Alt dette gennem dit ur og uden at du skal hive fat i din smartphone der ligger i din lomme eller taske
 • Mulighederne med COOKOO uret vokser og vokser!
  COOKOO uret er blot hardware. Det der gør COOKOO uret til noget specielt er softwaren, som løbende bliver opdateret af både producenten såvel tredjeparts udviklere der udvikler på urets platform og APP. Således vil COOKOO uret løbende på nye og spænende funktioner, som tiden går.
Comments are closed.